slide_1000px_breed_01.jpg

Scouting staat voor uitdaging en samen spelen. Daarom nodigen wij jou uit om een keertje te komen kijken tijdens onze vriendjes en vriendinnetjesweek. Ben je tussen de 4 en 15 jaar oud, kom dan in de week van 18 maart langs bij Scouting Baden Powell, Albert Cuypstraat 1D in Venlo.

Vriendjes & vriendinnetjes week

18 tot 22 maart

 

Kun jij geen genoeg krijgen van het scoutingavontuur. Meld je aan! En word lid van de grootste jeugdvereniging van Nederland. Wij organiseren iedere week een nieuw tof en avontuurlijk programma, bij ons verveel jij je dus nooit! Daarnaast gaan we twee keer per jaar een weekend weg en in de zomervakantie zelfs een hele week op kamp. Lekker met z’n allen ravotten, hutten bouwen en nog veel meer.

Wij draaien op de volgende dagen:

  • Maandag 18 maart van 19.30u – 21.00u draaien de scouts (11 tot 15 jaar j-m)
  • Woensdag 20 maart van 17.30u – 19.00u draaien de bevers (4 tot 7 jaar j-m)
  • Woensdag 20 maart van 18.45u - 20.15u draaien de meisjes welpen (7 tot 11 jaar)
  • Vrijdag 22 maart van 19.00u – 20.30u draaien de jongens welpen (7 tot 11 jaar)

 

Wil je meer weten over Scouting Baden Powell? Kijk dan even op onze website: www.scoutingbadenpowell.nl

De huidige generatie kinderen groeit op in een samenleving die ingrijpend is veranderd. Kinderen van nu hebben andere leerbehoeften, wensen en eisen dan kinderen uit de jaren tachtig of negentig. Willen we de nieuwe generatie kinderen optimaal kunnen voorbereiden op hun toekomst in de samenleving, dan vraagt dat om een ander soort onderwijs. Toegespitst op de tijd van nu, passend bij de leervraag van ieder kind van nu.

Om daar recht aan te kunnen doen heeft er een bundeling van een aantal scholen en een kinderopvangorganisatie plaatsgevonden. Daarmee is een Talentencampus ontstaan die door gezamenlijke samenwerking meer kennis, expertise en ervaring in huis heeft. Daar profiteert de huidige generatie kinderen van. Wij bieden kinderen veel meer, omdat we het onderwijs beter voor kinderen inrichten. Talentencampus Venlo geeft een passend antwoord op de sterk gegroeide verscheidenheid aan leer- en zorgvragen van alle kinderen. Op ieder niveau!