Onderwijsgroep Buitengewoon haalt het maximale uit docenten en de talenten van kinderen en jongeren met specifieke opvoeding– en ontwikkelingsvragen. Wij gaan uit van eigen kracht en staan voor persoonlijke aandacht en maatwerk. Onze coaches zijn ervaren professionals op het gebied van onderwijs en leer- en gedragsproblemen.

Met veel enthousiasme en plezier helpen wij mensen en organisaties bij de ontwikkeling van kinderen. Wij zijn actief op de snijvlakken van onderwijs, jeugdzorg, arbeidsmarkt, bedrijfsleven en overheden in Noord- en Midden-Limburg. Met verstand van leren en gevoel voor mensen creëren we waarde voor onze opdrachtgevers.

 Voor meer informatie, klik hier.

 

Breed aanbod

Het team bestaat onder andere uit psychologen, (ortho)pedagogen, kinder- en jongerencoaches, ambulant begeleiders, remedial teachers en kinderoefentherapeuten. Wij bieden diverse vormen van begeleiding, coaching en advisering aan, zowel voor leerlingen, docenten, intern begeleiders/zorgcoördinatoren, als voor schoolteams. Wij zijn uw sparringpartner in het (door)ontwikkelen van Passend Onderwijs.