header_05.jpg

BSO Talentencampus

Bent u op zoek naar naschoolse opvang? Dit kan bij de Talentencampus!

De buitenschoolse opvang van de Talentencampus telt drie eigen lokalen en een grote gang waar de kinderen kunnen spelen. Deze lokalen delen we samen met de naschoolse opvang van Unik, welke opvang biedt aan kinderen van het speciaal onderwijs met een indicatie. Alle kinderen - met verschillende talenten en mogelijkheden - spelen samen bij deze BSO. Ieder kind kan zich hier op zijn of haar eigen manier ontwikkelen.

Binnen kunnen de kinderen koken en iets lekkers maken voor zichzelf of voor hun ouders. In de mediatheek lezen de kinderen of spelen zij een spelletje op de computer. Voor sport- en spelactiviteiten gaan wij met de kinderen naar de gymzaal. Elke week zijn er activiteiten die zijn aangepast op thema’s. Deze activiteiten komen uit het programma Spring Actief. Een aantal keer per jaar worden er workshops gehouden zoals een kookworkshop of bootcamp. En natuurlijk is er ook ruimte voor eigen ideeën van de kinderen!

De kinderen leven zich buiten helemaal uit op de twee speelterreinen. Op het ene plein staat een groot klimtoestel. Ook is hier een skatebaan voor de liefhebbers en een pannakooi voor de sportievelingen. Op het andere plein is een grote zandbak en een leuke glijbaan. Lekker fietsen of rondrijden met karren is ook mogelijk. Hiervoor maken we gebruik van het speelmateriaal van de school.

Ook in de vakanties is de BSO geopend. Kinderen kunnen in de vakanties heerlijk met vriendjes en vriendinnetjes spelen. Ook hebben wij een uitgebreid activiteiten programma. Elke dag activiteiten en we maken regelmatig uitstapjes. Zo maken we uitstapjes naar o.a. het zwembad, het VVV stadion en de speeltuin.

Openingstijden
Voorschoolse opvang Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag Maandag, dinsdag, donderdag
7.30 uur – 8.45 uur 15.00/15.30 – 18.30 uur

Woensdag en vrijdag
12.00 tot 18.30 uur

Vakantieopvang

Maandag t/m vrijdag
7.30 uur – 18.30 uur

Rondleiding of aanmelden
Wilt u een rondleiding aanvragen, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met de Klantenservice of bekijk onze website.

T: (088) 20 88 208
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

W: www.spring-kinderopvang.nl